085-4014491
Woningontruiming Sanstra voor de regio Almelo - Apeldoorn - Deventer - Ede - Enschede - Harderwijk - Hengelo - Nunspeet - Zutphen - Zwolle

Woningontruiming Nieuwenhuis is overgenomen door Woningontruiming Sanstra

Wolter Nieuwenhuis van Woningontruiming Nieuwenhuis is niet meer actief als woningontruimer bij de landelijke organisatie Woningontruiming-Regionaal. Zijn regio is overgenomen door Richard Sanstra van Woningontruiming Sanstra

Sanstra is actief in de regio Ede - Harderwijk - Apeldoorn - Zwolle - Enschede - Zutphen en al de dorpen/steden die hierom heen liggen.

Uw regiomanager is Richard Sanstra.

Wat kunt u van Woningontruiming Sanstra verwachten? Wij komen eerst vrijblijvend bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken. Nadat wij alle werkzaamheden met u hebben besproken, ontvangt u een vrijblijvende offerte op papier. Na het goedkeuren van deze offerte, haalt u de spullen uit de woning die u zelf wilt houden. Op de afgesproken datum halen onze medewerkers de rest van de spullen weg en ontruimen wij de gehele woning voor u. Hierbij zorgen wij ervoor dat de nog bruikbare spullen een passende herbestemming krijgen. Hiervoor werken wij samen met diverse goede doelen en andere maatschappelijke en kerkelijke instanties. Zo krijgt het meeste van de oude inboedel nog een goede bestemming! De niet bruikbare inboedel voeren wij af naar de milieustraat, waar het gerecycled wordt.?

Mochten wij overigens tijdens de huisontruiming nog spullen van waarde tegenkomen, dan nemen wij contact op met u. Mocht het nodig zijn kunnen wij u in contact brengen met een antiquair of veilinghuis. Zelf kunnen wij geen inboedel opkopen, omdat onze organisatie de nog bruikbare inboedel graag schenkt aan goede doelen.

Betrouwbare partners waar wij mee samenwerken zijn;
Monuta Uitvaartzorg, tal van (thuis)zorgverleners, begrafenisondernemers, woningbouwverenigingen, afdelingen sociale zaken van diverse gemeenten etc.


 


Woningontruiming Sanstra
Richard Sanstra
Telefoonnr. 055 - 203 20 52 Bezoek de website Offerte aanvragen