085-4014491
Last van een hardnekkig vastgelijmd tapijt? Wij helpen u ervan af!

Vloerbedekking verwijderen

Voor de oplevering van uw huurwoning dient u meestal ook alle vloerbedekking te verwijderen. Dit is vaak geen eenvoudige klus, omdat het soms nogal eens hardnekkig vastgelijmd zit. Met een professionele tapijtstripmachine, halen de medewerkers van Woningontruiming Regionaal deze vloer zo weg. Hiermee kunnen allerlei soorten vloerbedekking efficiënt en gemakkelijk worden verwijderd. Alle lagen tot op de dekvloer worden hiermee verwijderd, waaronder ook de lijmlaag. En dit zonder de topvloer te beschadigen.

 


Tapijtverwijdering Woningontruiming Regionaal


Handstripper

Voor de moeilijk bereikbare plekken op bijvoorbeeld een trap, hebben wij ook beschikking over een speciale “handstripper”. Deze handstripper haalt zonder moeite alle lagen vloerbedekking/ zeil inclusief lijmlaag van de vaak volledig gelijmde vloerbedekking op de trappen in een woning. 

Verhuur 

Heeft u zelf de woning al leeg geruimd? Het is ook mogelijk om ons alleen in te huren voor het verwijderen van de vloerbedekking. U kunt onze vloerenstripper uitsluitend huren in combinatie met bedienend personeel. 

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het verwijderen van uw oude vloerbedekking, dat kan eenvoudig via de oranje button Offerte aanvragen.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491