085-4014491
Kunnen jullie ook meubels aanbieden bij het veilinghuis? Hoe werkt dat?

Veilinghuis

Wellicht heeft u er geen idee van, maar als wij tijdens onze offerte afspraak door de woning lopen, zullen wij u erop attenderen als er iets staat wat mogelijk aangeboden kan worden bij een veilinghuis. Met uw toestemming kunnen wij hiervan foto's maken en deze voor u aanbieden bij een gerenommeerd veilinghuis, waarmee wij samenwerken. Als het veilingwaardig is, dan krijgt u hiervan binnen enkele dagen bericht. Tijdens de woningontruiming pakken wij deze veilingspullen zorgvuldig in en zullen wij deze voor u naar het veilinghuis brengen. Zodra dat is gebeurd, ontvangt u via het veilinghuis een inbrenglijst, zodat u precies ziet wat er is ingebracht door ons.

Wanneer de spullen verkocht zijn via de veiling, wordt de opbrengst hiervan rechtstreeks op de rekening van de erven gestort, Woningontruiming Regionaal zit hier verder niet tussen. Het aanbieden van meubels en overige inboedel aan het veilinghuis is een extra service.

Bij het veilinghuis kunnen spullen als schilderijen, antieke meubels, juwelen, overige sieraden, serviesgoed, maar ook designmeubels en curiosa kunnen worden aangeboden.


Woningontruiming Regionaal werkt samen met:

  • Veilinghuis Onder de Boompjes te Leiden
  • Heeft u zelf een ander veilinghuis waar u liever mee samenwerkt, dan is dat natuurlijk géén probleem

Veilingspullen Woningontruiming Regionaal  Veilingspullen naar veilinghuis Onder de Boompjes Woningontruiming Regionaal
Veilinghuis/ Inboedel veilen
› Overzicht van alle regiomanagers

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491